学习啦在线学习网>学习方法>小学学习方法>六年级方法>六年级英语>《六年级英语综合复习试题及答案》正文

六年级英语综合复习试题及答案

学习啦【六年级英语】 凤梅时间:2017-12-19 14:41:18我要投稿

  六年级的学生将要参加小考,多做英语试题是英语获得好成绩的重要方法。以下是小编给你推荐的六年级英语综合复习试题及参考答案,希望对你有帮助!

  六年级英语综合复习试题

  Part 1 Listening(听力部分) 30%

  一、Listen and choose听录音,选出你所听到的单词)。6%

  ( ) 1.A.work B.walk C.worker

  ( ) 2.A.go B.girl C.goal

  ( ) 3.A.6:30 B.6:15 C.5:45

  ( ) 4.A.there B.their C.they're

  ( ) 5.A.pair B.pear C.peach

  ( ) 6.A.to B.two C.too

  二、Listen and choose听录音,选出你所听到的句子)。5%

  ( ) 1. A. Is your mother washing dishes?

  B. Is your mother watching television?

  C. Is your mother washing shoes?

  ( ) 2. A. The block's shadow is long.

  B. The block's shadow isn't long.

  C. The block's shadow is short.

  ( ) 3. A. Don't eat chocolate here, Danny.

  B. Don't eat sweet here ,Danny.

  C. Don't eat biscuits here ,Danny.

  ( ) 4. A. The colud were grey. Now they are white.

  B. The sky was grey. Now it is white.

  C. The clouds were white.Now they are grey.

  ( ) 5. A. The monkey lives in the jungle.

  B. The monkeys live in the jungle.

  C. The monkey is playing in the jungle

  三、(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)。5%

  ( ) 1 .A. I wenr to bed at 8:50.

  B. She goes to bed at 8:50.

  C.She went to bed at 9:10.

  ( ) 2. A. He wants a computer.

  B. He buys a computer.

  C. He likes the computer.

  ( ) 3. A. No, thank you.

  B. Thank you.

  C. You're welcome.

  ( ) 4. A. Yes, they are the same.

  B. No, they are different.

  C. They are the same.

  ( ) 5. A. It's mine.

  B. They’re different.

  C. Yes,they're.

  四、(听短文,判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F表示)。6%

  ( ) 1.Jimmy is my brother.

  ( ) 2.Jimmy and I walk to school.

  ( ) 3.Jimmy and I are in different school.

  ( ) 4.Jimmy has lunch at home. But I don't.

  ( ) 5.I can play the drum.

  ( ) 6.Jimmy can't play football.

  五、听录音,完成短文内容)。8%

  A long time ___,Hong was a _____.He _____ in China, He planted__ and rice there.He had some ____and______.At day,he went to ______ in the field and went back at ______.

  Part 2 Writing (笔试部分)70%

  一、(用下列单词组成一句话 ,注意大小写,标点符号):10%

  Mr like Do and they music Li Mrs Yes, do. loud Ben , ?

  —————————————————————————

  二、(选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词)。5%

  ( )1.A. sheep B.be C.bread D.read

  ( ) 2.A. doctor B.door C.hot D.orange

  ( ) 3.A. make B.cake C.play D.Sunday

  ( )4.A. three B.there C.thank D.fourth

  ( ) 5.A. is B.nice C.books D.yes

  三、(选出正确的单词完成句子)9%

  1. --May I use ______(your/yours) bicycle?

  --I'm sorry.______(My/Mine) is not here.

  2. Look! The cat is washing ______(it's/its) face.

  3. The supermarket is ______(to/too)______(noisy/noise).I don't like it.

  4. John ______(and/with) Mary were (in/at) home yesterday.

  5. There are ______(third/three) girls in the room. The______(one/first)girl is my sister. They are ______(quite/quiet) happy.

  四、 (选择最恰当的答案)。15%

  ( ) 1. It is evening.The girl's shadow is ______.

  A.small B.short C.long

  ( ) 2. The ______ are behind the cat.

  A.mouse B.mice C.mouses

  ( )3. Miss Li ______ a bag. I ______a sketch book.

  A.have,has B.is ,have C.has,have

  ( )4. The pair of glasses ______ in my handbag.

  A.is B.are C.am

  ( ) 5. I can't see______durians,but l can see ______pineapple.

  A.some,some B.any,some C.any,any

  ( ) 6. Eric _______ his bicycle to the shop.

  A.rides B.ride C. is riding

  ( )7. ______ are your English books ? Eighteen yuan.

  A.what B.How many C.How much

  ( ) 8.Mary and Kitty are ______ awake in their bedroom.

  A.all B.both C.two

  ( ) 9.Let's draw a ______ face.

  A.cat B.cats C.cat's

  ( ) 10.Mog ______ like his cushion.It's very hard.

  A.don't B.doesn't C.isn't

  ( ) 11.Are the drinks ______ or different? They're different.

  A.same B.the same C.some

  ( ) 12.There ______ some bread and some apples on the tables.

  A.is B.are C.be

  ( ) 13. Four girls and a boy ______ a computer in our class.

  A.have got B.has got C.are

  ( ) 14. We go to the toy shop at five ______ twelve in the afternoon.

  A.past B.to C.too

  ( ) 15. _______ you ______ your homework last evening? Yes.

  A.Did,do B.Do,do C.Do ,did

  五、用介词填空 。7%

  1. My mother goes to work ______ bicycle.I go to school ______foot.

  2. He was here ______ a quarter to eleven. Now he is ______ the tree.

  3. The old lady ______blue is blind.She can't see ______her eyes.

  4. A storm is coming ______ the Atlanic Ocean.

  六、Think and write: (用动词的适当形式填空) 9%

  1.Tom, _______(not walk ) on the grass .

  2.The geese _______(catch )the fish now .

  3 My grandma _______(watch)TV every day .

  4.His parents________(go) to the Beijing last week .

  5.We like _______(play) football after school .

  6.Look.The girls ______(sing) in the hall.

  7.______(be) there any money in your hand?

  8.Who ______(have) got a boygame? I ______(have) got one.

  七、Read and write:(阅读理解)10%

  (一)阅读短文判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

  American children love watching TV.Some of them spend six hours a day at school and four to six hours aday in front of the television set. Some of them eveb watch for eight hours or more on Sundays.Televisions are liked books or films.

  A child can learn bad things and good things from TV. Some shows help children learn to do a lot of housework,just like gardening,cooking and cleaning. But some programs are not good for children.So parents must help them to choose the right ones to enjoy.

  ( )1. Some American children spend about eight hours on TV in their holidays.

  ( )2. Children can't learn anything from TV.

  ( )3. Some programs help children learm how to make delicious food.

  ( )4. Children need parents' help to choose good programs.

  ( )5. All the TV shows are good for children.

  (二)阅读短文并且回答下列问题):5%

  A dove is a bird.You may have seen doves. Some doves are white and some are grey. They like corn. They don't like meat.

  A dove likes to live in a bird-house.Many people like doves. They make a home for their doves near a window.Doves fly out of their houses in the day.They come back home in hte evening.Doves can fly long hours.So sometimes people take them far away.They tie a letter to the dove's leg. Then the dove can take the letter home.How interesting!Do you like doves now?

  1. What do doves like to eat?

  ____________________________________________________________

  2.Where do doves live?

  ____________________________________________________________

  3.When does a dove go out?

  ____________________________________________________________

  4.What do people tie to the leg of a dove?

  ____________________________________________________________

  5.Can doves fly out of their houses?

  ____________________________________________________________

  八、Write at least 5 sentences on the topic"Children's Day"(以Children's Day为题,写一篇不少于5句的日记)。5%

  六年级英语综合复习试题答案

  Part 1 Listening(听力部分) 30%

  一、听录音,选出你所听到的单词)6%(读一遍)。

  1.I walk to school every day.

  2.My parents go to work at eight.

  3.It's a quarter to six now.

  4.There are many people in the park.

  5.I have got a pair of new shoes.

  6.Your bell is too loud. I don't like it.

  B A C A A C

  二、听录音,选出你所听到的句子)5%(读一遍)。

  1.Is your mother washing shoes?

  2.The block's shadow is long.

  3.Don't eat sweet here ,Danny.

  4.The colud were grey.Now they are white.

  5.A. The monkey lives in the jungle.

  C A B A A

  三、(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5%(读两遍)。

  1.What time did your mother go to bed last night?

  2.What does your brother want?

  3.Thank you very much.

  4.Are the books the same or different?

  5.Whose shoes are these?

  C A C B C

  四、(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F表示)。6%

  Jimmy and I are twins. Every day wo go to school on foot.We study in the same school,but we aren't in the same class.We often help our classmates.

  We have lunch at school. Our hobbies are the same.We like to play the drum.

  We like to play football.We like maths. We are always happy.

  T T F F T F

  五、听录音,完成短文内容)8%(读三遍)。

  A long time ago,Hong was a farmer.He lived in China, He planted vegetables and rice there.He had some ducks and cows.At day,he went to work in the field and went back at eight. ago farmer lived vegetables ducks cows work eight

  Part 2 Writing (笔试部分)70%

  一、正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%

  Do Mr and Mrs Li like loud music,Ben? Yes, they do.

  二、选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词。 5%

  1.C 2. B 3.D 4.B 5.A

  三、选出正确的单词完成句子。9%

  1.yours,Mine 2.its 3.too ,noisy 4.and ,at 5.three,first,quite

  四、选择最恰当的答案 。15%

  1.C 2.B 3.C 4.A 5.B 6.A 7.C 8.B 9.C 10.B 11.B 12.A 13.A

  14.A 15.A

  五、用介词填空。 7%

  1.by on 2.at under(beside,near) 3.in with 4.from

  六、用动词的适当形式填空。 9%

  1.don't walk 2.are catching 3.watches 4.went 5.playing(to play)

  6.is singing 7.Is 8.has have

  七、阅读理解。10%

  (一)阅读短文。

  判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

  T F T T F

  (二)阅读短文并且回答下列问题。

  1.They like to eat corn.

  2.They live in bird houses.

  3.It goes out in the day.

  4.They tie a letter to the dove's leg.

  5.Yes,they can.

  八、略

 

猜你喜欢:

1.六年级英语升学考试模拟试卷及答案

2.六年级上册英语全优备考卷答案

3.六年级英语上学期期末试卷及答案

4.六年级英语上册期末试卷及答案

5.六年级英语毕业考试卷及答案

Copyright @ 2006 - 2017 学习啦 All Rights Reserved

学习啦 版权所有 粤ICP备15032933号-1

学习啦 学习啦

回到顶部
酷匠网 | pk10分析软件手机版 | 361体育新闻 | 铃声大全 | 有声小说 | 网上娱乐 | rec-phone.com | 北京pk10论坛 | 新疆新时时彩往期开奖 | 迅盈篮球比分 | pk10怎么做代理 | 手机铃声之家 | 北京pk10正规平台推荐 | 永丰在线 | 北京赛车pk10投注网 |